Over Parfum & Thuis

Mijn naam is Gretha Folkertsma, en ik ben de eigenaresse van Parfum & Thuis. Samen met mijn dochter Chantal ben ik een paar jaar geleden begonnen met het maken van zeepjes in de keuken. Doordat we in aanraking kwamen met designer parfumgeuren ontstond bij ons het idee om waxmelts (geurtabletten voor op de oliebrander) te gaan maken en deze te voorzien van designer parfumgeuren.

Zo gezegd, zo gedaan: Er werd sojawax en parfumolie gekocht en op de zolder hebben we ons eigen ‘laboratorium’/keukentje ingericht. Hier worden alle producten overigens nog steeds handgemaakt.

Na het verfijnen van de recepten kregen we zulke enthousiaste reacties op onze waxmelts, dat we besloten ze op de markt te brengen. Daarnaast blijven we ons assortiment constant vernieuwen, want er komen natuurlijk steeds heerlijke nieuwe (parfum)geuren op de markt.

In het dagelijks leven werk ik met plezier als administratief medewerkster.
In mijn vrije tijd ben ik veel op zolder om bestellingen klaar te maken voor diverse klanten door het hele land en om voorraad te maken voor de diverse braderieën, brocante markten of fairs. Chantal is ondertussen haar eigen weg gegaan. Zo nu en dan kun je haar nog bij mij in de kraam vinden op een markt.

Wil je weten waar en wanneer wij ergens staan met onze producten, houd dan de Parfum & Thuis Facebook-pagina in de gaten. Of nog makkelijker: Druk even op dat duimpje/geef ons een ‘Vind ik leuk!’. Zo blijf je gezellig op hoogte van de laatste nieuwtjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.